Total: 0 Ft
TC Helicon Voice Live Play

TC Helicon Voice Live Play

Márka TC Electronic
A termék elérhetőségéről kérjük érdeklődjön
Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák
A rendelés menetéről részletes tájékoztatást találhat ide kattintva
92,900 Ft ×
Termékleírás

Mindegy, hogy befutott zenész, vagy egy feltörekvő énekes kaparintja meg a VoiceLive Play-t, az eszköz olyan trükkökkel rendelkezik, hogy a segítégével az élő előadás még nagyszerűbbé válik. Egyszerűen csatlakoztassuk az MP3 lejátszót az AUX bemenethez és az eszköz reagál a bejátszott számok harmóniáinak megfelelően. A HIT funkció pedig nagy segítséget jelent abban, hogy a bekapcsolt effektekkel a refrén, vagy verse igazán átütő lehessen.

 • 200-nál is több beállítás kedvenc számaink és példaképeink hangzása alapján
 • Csatlakoztassa az AUX bemenethez MP3 lejátszóját, és használhatja a Vocal Cancel, más névan az eszköz vokál-kioltó funkcióját is!
 • RoomSense – az eszközbe beépített mikrofon segítségével állíthatjuk be a harmóniák előjegyzését

Profi Hangzás

A mai producerek semmilyen másik olyan sávval nem foglalkoznak annyit, mint az énekkel. Tovább alakítják, csiszolgatják, mint bármelyik hangszert, a stúdióban felvett sávok száma is hamar elszalad. Most már ugyanaz a színvonal elérhető színpadi környezetben, vagy otthonunk kényelmében bárki számára. A VoiceLive Play abban nyújt valami egészen újat, hogy ugyanazt az élményt nyújtva tudunk zenélni, amiért kedvenc számainkat szeretjük, és mindezt pofon egyszerűen. Bevethetjük az a semmilyen plusz beállítást nem igénylő automata vokál-harmóniákat kíséretként, szólamduplázást, egy precíz EQ-t, valósághű, dús zengetést, és hard-tune segítségével robotozált énekhangot - röviden rendelkezik minden olyan lehetőséggel, amiktől a mai közismert számok olyan szerethetőek.

Válassz egy zenei stílust, bármelyiket ...

A VoiceLive Play használata nem is lehetne ennél egyszerűbb. A GENRE gomb segítségével presetek százai között kutakodhatunk. Ha kiválasztunk egy stílust, akkor a VoiceLive Play megmutatja, hogy ahhoz melyik presetek passzolnak. Hogyha még nem használt ének célra készített multi-effektet, akkor is könnyedén bele fog tanulni, hogy hogyan érdemes a választott stílusnak megfelelően válogatni az effekt-beállítások között.

Még több letölthető tartalomból választhatja ki kedvenceit!

Hogyha az eszközben található többszáz preset nem lenne elég, a VoiceSupport nevű alkalmazással az eszközbe tölthet más beállításokat is - ingyen.

Hogyha saját presetet szeretne létrehozni, akkor a VoiceLive Play egyszerű és intuitív felületén könnyedén megteheti. Bármelyik presetet kedvencként kezelhetünk, ha megjelöljük Favorites-ként, akkor mindent megtettünk, hogy egy mozdulattal előhívhassuk kedvence beállításainkat.

A HIT funkcióról ...

HIT az eszköz egy olyan funkciója, ami segít abban, hogy igazán ki tudjunk hangsúlyozni egy részt - gombnyomásra. Mindegyik preset esetében a HIT gomb lábkapcsolójának megnyomásával élesítünk egy olyan effekt-láncot, ami felteszi az i-re a pontot. Például a számot elkezdhetjük egy zengetővel, ha rálépünk a HIT kapcsolóra, akkor pedig a vokálharmóniáit, vagy a megafon torzítását, egyszerűen és azonnal.

Tökéletes Harmóniák és Hangmagasság-korrekció

VoiceLive Play figyeli a zene harmónikus tartalmát. Az Auto Key lévén megállípítja, hogy az AUX bemenetre bejátszott zene alapján milyen harmóniákat illeszthetünk az énekre. Az eszköz rendelkezik egy újdonsággal is: a Roomsense nevű funkcióval, ami pedig nem az énekhez használt mikrofon, hanem a beépített mikrofon segítségével pásztázza, amit hall, és ennek megfelelően állítja be a hangmagasság-korrekcióját és a harmóniákat. A harmóniák megértéséhez és használatához nem kell profi zenésznek lenni, az eszköz nagyban segít, hogy az előadás még ezenibb lehessen.

Énekelj a Vokál-kioltási funkció segítségével

Hogyha egy már ismert zenére éneklünk, az nagyban hozzájárulhat hogy jobban tudjunk fejlődni és előadni. Az eszköz AUX bejáratára csatlakoztatva az MP3 lejátszót használhatjuk bejátszásra, és a Vocal Cancel, azaz az ének-kioltás funkciójával az énekünk ki fog emelkedni a bejátszott eredeti zene ének-szólamához képest. Az USB-s aljzat segítségével pedig egy számítógép segítségével rögzíthetjük számítógépre, az éneket ...

Gyakorlat teszi a mestert!

Minden énekesnek szüksége van a gyakorlásra, de nem kell feltétlenül egy unalmas-időrabló elfoglaltságnak lennie, miért is ne élvezhetnénk? A VoiceLive Play rendelkezik külön a gyakorláshoz kifejlesztett funkcióval, ami segít felderíteni az előadott rész gynege és erős oldalait is, hogy min csiszolhatunk még ...

VLoop

A VLOOP™ egy olyan looper, ami segítséget nyújt abban, hogy úgy adhassunk elő, hogy a loopok mellett az effekteket is vezérelhessük.

RoomSense mikrofon

Az beépített sztereó RoomSense mikrofon vezérelheti a közelben levő hangszerek alapján, kiváltva a kábellel csatlakoztatott mikrofont, hogyha csak egy fülhallgatóval szeretnénk gyakorolni, vagy valamit kipróbálni, vagy pedig a segítségével a fülhallgatóban jobban tudjuk érezni, érzékeltetni a térérzetet.

Adaptív Tone funkció

A TC-Helicon eszköztárában szerepel egy Tone nevű funkció, ami roppant hasznos: egy alakító-EQ-t és egy dinamika-processzort vethetünk be (Kompressor és De-esser), hogy ízlésünknek megfelelően tudjuk a dinamikát és a hangképet vezérelni, könnyen beállítható, és a hangosítást is nagyban meg tudja könnyíteni. Egyszerűen csak beállítjuk és végzi a dolgát az algoritmus. A TC még egy adaptív kapuval is felvértezte az eszközt, hogy nagyobb zaj esetén, vagy egy közeli dobfelszerelés ne nyithassa ki a zaj számára a kaput, és természetesen a gerjedések kialakulásának is elejét tudja venni.

Több vezérlési lehetőség

Használjon MP-75-ös mikrofont illetve Switch-3-as lábpedált, hogy az előadást még jobban irányíthassa, távvezérelhesse, az effekteket és a loopolást irányítsa.

Még több Funkció

 • Teljesértékű jelút többek között Tone, Harmony, HardTune, Reverb és Double algoritmusokkal.
 • Használjon a számhoz tökéletesen illeszkedő harmóniákat az Auto Key Detection funkció segítségével (automata hangnem felismerő)
 • Csatlakoztassa MP3-lejátszóját, vagy az USB-aljzat segítségével bármilyen számítógépről streamelhet hanganyagot, miközben rögzíti amit énekel, és közben a vocal cancel - azaz az ének-kioltó funkcióval pedig ráénekelhet arra, amit hall ...
 • Kompatibilis az MP-75 ös korszerű Mic Control funkcióval rendelkező mikrofonnal.
 • Globális adaptíve EQ, Compressor, De-ess, Gate & Pitch korrekció (hangmagasság-korrekció)
 • 2 bevethető szólam a VoiceLive-ból ismert NaturalPlay Harmóniákkal, valamint 2 szólamnyi szólamduplázás (humanizálással)
 • VLOOP™ élő előadást segítő looper undo/redo funkcióval.
 • RoomSense mikrofon az Auto Key, monitorozás és a gyakorlás feladataihoz.
 • A lábkapcsolók segítségével, vagy az Effects menüből is bevatkozhatunk, és kézzel is beállíthatjuk a használni kívánt harmónia-szólamokat.
 • Tallózzon több, mint 200 preset között, amik stílusok szerint vannak csoportosítva, ha valamelyiket kedvencként megjelöli (Favorite), akkor azonnal hozzáférhet.
 • Egy nehezebb rész begyakorlásához használatos funkció, a "Practice" segítségével külön kijelzőn figyelhetjük a hangmagasságunkat és az éneklés statisztikai adatait.
 • A hasznűlt effekteket könnyen testre szabhatjuk stílusok és a könnyen felismerhető ikonok segítségével.
 • Alacsony zajszintű Mikrofon előfok, ami képes a Mic Control funkcióra is.
 • Stereo XLR kimenetek.
 • Aux bemenet hordozható MP3-lejátszó csatlakoztatására.
 • Fülhallgató kimenet.
 • USB audio streamelésre és az ingyenes VoiceSupport szoftverrel való összekötésre (preset, software és backup célokra).
 • Kiegészítőként Switch-3 és/vagy MP-75 segítségével az élő előadáshoz még több funkciót vezérelhetünk egyszerre.

Az Effektek listája

Adaptive Tone (EQ, Kompresszor, De-ess és Gate), Pitch Korrekció, HardTune, Harmony, Double, Reverb, Delay, Flange, Chorus, Detune, Rotary, Distortion, Radio, Megaphone, Robot, Loop stb..

Vélemények a termékről

Irjon véleményt a termékről