Total: 0 Ft
TC Helicon Voice Live Touch 2

TC Helicon Voice Live Touch 2

Garancia (év) 2
Márka TC Electronic
A termék elérhetőségéről kérjük érdeklődjön
Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák
A rendelés menetéről részletes tájékoztatást találhat ide kattintva
164,900 Ft ×
Termékleírás

A VoiceLive Touch 2 jól illeszkedik a TC-Helicon hagyományaihoz: az eszköz felépítése és kialakítása a Touch (1)-re nagyon hasonlít - egy mozdulataal felhelyezheted a mikrofon-állványra, de egy billentyűzetre is rárakhatod, nem fog elcsúszni róla.

A felhasználók kérésére grafikus kijelzőt kapott, úgyhogy a paraméterek könnyen leolvashatóak, és az ikonok miatt könnyebben is memorzálhatóak. A VoiceLive Play-ből már megismert grafikus menüt látjuk a Touch 2-ben is, de a Play-hez képest sokkal bővebb változatban. Tehát a Touch 2 tulajdonképpen a VoiceLive 2 paraméterezhetőségi képességeivel büszkélkedhet, de a grafikus menü ikonjai miatt könnyebb használni. A VoiceLive Touch 2 minden élő alkalmazásban csillog, akkor is ha csak a capella énekelsz, vagy gitározol, billentyűzöl; de a stúdióban is hatékony fegyver, sokan használják nemcsak énekre, vagy pengetős hangszerekhez, hanem vonós vagy fúvós hangszerekkel is.

A Touch 2 kezelését is újragondolták, a menükben általában a kijelző 3 sorból és 3 oszlopból áll, és az eszköz 3x3 érintésérzékeny gombjai pedig a kijelző megfelelő részét kapcsolják, ezen felül pedig a csúszkára kioszthatod azt az effektet, amit élőben szeretnél használni, és modulálhatod az effektet azzal, hogy az ujjadat a csúszkán végighúzod.

A Touch 2 megörökölte a Play-ben sikeresen debütált RoomSense kapszulákat, ami három trükkre képes:

  1. Mivel a két kapszula az eszköz két oldalán van, ezért egy kis térérzetet adhatsz az ének-mikrofon jeléhez
  2. A térérzeten kívül a harmóniák zeneileg helyes beállítását is végezhetik a kapszulák, ha lerakod egy hangforrás közelébe, akkor érzékeli az alaphangot és az arra épülő tercet figyeli, és annak megfelelően beállítja a megfelelő előjegyzés alaphangját és skáláját.
  3. Ha pedig csak fülhallgatóval használod a Touch 2-őt, akkor ének-mikrofonként is tudod használni a Touch 2 két kapszuláját.


Vélemények a termékről

Irjon véleményt a termékről