Online ruhavásárlás buktatók nélkül

Az interneten jó néhány elrettentő fotó terjed, ami kiválóan mutatja, mennyire máshogy néz ki egy ruha egy modellen, mint a való életben. E mögött nem feltétlenül kell átverést sejtened, de azért nem árt néhány dologra odafigyelned, ha online vásárolsz magadnakruhát.

Online euhavásárlás

  1. Katalógusképek

A webáruházakban látható fotók és a rajtuk szereplő modellek nem teljesen a valóságot tükrözik. Annak érdekében, hogy a termék eladható legyen, a stylistok és fotósok kedvező beállításban mutatják meg a modellt. A trükk ellen úgy védekezhetsz, hogy olyan webáruházakból vásárolsz, ahol a ruha mellett a modell méretei is fel vannak tüntetve.

Ruhavásárlás buktatói

  1. Eltérő színek

A színek szintén csalóka benyomást kelthetnek, ami nem feltétlen a kereskedő hibája. A modern technikai eszközöknek ugyanis eltérő színkalibrációja lehet, így nem biztos, hogy a valós árnyalatokat mutatják. Mást láthatsz a laptopodon és megint mást az okostelefonodon, ezért egy jó webáruház írásban is feltünteti a színek neveit.

Ruavásárlás színek

  1. A ruha anyaga

Tapintás hiányában nehéz megállapítani a ruha anyagát. Ha nem szeretnél túlságosan gyűrődő vagy nehezen vasalható ruhát, szánj időt a kutatásra. Nézd meg, hogy milyen is az adott anyag, és ez megfelel-e az elvárásaidnak.

Ruhavásárlás anyag